Rutubet Kurutma Hizmeti

Rutubet kurutma hizmeti hem inşaat halinde olan binalarda hem de yaşam alanı olarak kullanılmakta olan binalarda karşılaşılan en büyük sorunlardan biridir.

Rutubet Kurutma Hizmeti

Rutubet kurutma hizmeti hem inşaat halinde olan binalarda hem de yaşam alanı olarak kullanılmakta olan binalarda karşılaşılan en büyük sorunlardan olan rutubet sorununa kesin çözüm oluşturmak adına firmamız tarafından verilmektedir.

Rutubet nem kurutma hizmeti firmamız tarafından rutubet kurutma cihazı kullanılarak verilmekte olup,

cihaz hem ortamda bulunan rutubeti yok etmekte hem de ortamda olması gereken nem dengesini sağlayarak çok daha iyi yaşanabilir bir ortam sağlamaktadır.

Rutubet kurutma hizmetleri veren firmamızdan kurutma cihazlarını satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz.

Her iki yöntem ile de temin ettiğiniz cihaz adresinize kadar firma personellerimiz tarafından getirilmekte ve cihazın kullanımı hakkında kısa bilgilendirmeler yapılarak cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Rutubet kurutma cihazlarından istenilen verimi tam anlamıyla alabilmek için cihazın rutubetlenen alanını tamamını görebileceği ve bu alanı ara vermeden çalışarak kurutabileceği bir yere yerleştirmek gerekmektedir.

Eğer rutubetlenen alan çok geniş bir alan ise bu alan parsellere bölünerek her parsel kendi içerisinde kurutulmalıdır.

Bu durumda dikkat edilmesi gereken husus parseller kurutulurken mutlaka her parsel eşit sıcaklıkta, eşit zamanda ve eşit uzaklıkta kurutulmalıdır.

Eğer bir taraf 10 dakika kurutulurken diğer taraf 20 dakika kurutulursa ve bu alanda nemi yok etmek için 20 dakikalık bir kurutma işlemi yapılması gerekiyorsa,

10 dakikalık kurutulan alanda nem tamamen kurutulmadığı için buradaki nem hızla kurutulan alana doğru ilerleyecek ve 20 dakika kurutulan alanda sanki hiç kurutulmamış gibi rutubetlenmeye başlayacaktır.

Rutubet kurutma işlemi eğer ertelenir ise ilerleyen dönemlerde yapının tamamını rutubet saracak ve beton yapı kısa süre içerisinde kullanılamaz duruma gelecektir.

Bu sebeple rutubet kurutma işleminin göz ardı edilmemesi ve fark edildiği anda derhal müdahale edilmesi gerekmektedir.

Rutubet kurutma hizmeti alınacağı zaman özellikle rutubetli alanının tam olarak olmasa bile tahmini olarak genişliğinin bilinmesi yeterli kapasiteye sahip olan rutubet kurutma cihazının teminin de yardımcı olmaktadır.

Firmamız ile bağlantıya geçtiğinizde ne kadar genişlikte bir alanda rutubet kurutma işlemi yapacağınızı belirtmeniz rutubetin hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurutulmasında önemli bir bilgi olacaktır.

Rutubet nem kurutma hizmetleri rutubet kurutma cihazı dışında farklı cihazlar ile verildiğinde hem rutubetin oluştuğu alan daha fazla zarar görecek hem de rutubet ortamdan uzaklaştırılamayacaktır.

Bu sebeple bu tür rutubet kurutma işlemlerinde mutlak suretle kurutma cihazından faydalanmak hem betonarme yapının ayakta kalması hem de rutubetin gerçek anlamda ortamdan uzaklaştırılması için önemli olmaktadır.

Rutubet kurutma hizmeti firmamız bünyesinde bulunan farklı kapasitelere sahip cihazlar ile hızlı, sağlıklı ve kontrollü bir şekilde verilmekte olup,

cihazlarımız ile kurutulan rutubetli alanlarda bir daha rutubet sorunu ile karşılaşmak neredeyse imkânsızdır.

#rutubetkurutmahizmeti #rutubetnemkurutmahizmeti #rutubetkurutmahizmetleri #nemtekrutubetkurutmahizmeti