İnşaat Kurutma Cihazı

İnşaat Kurutma Cihazı

İnşaat Kurutma Cihazı üstün teknolojiye sahip olup birçok özelliği mevcut, ilk olarak nem alma işlemini yapar, daha sonra inşaat kurutma işlemi ile görevini tamamlamış olur.

Bir inşaat yapılandırılmasında çok büyük öneme sahip olup inşaat alanlarındaki ıslak olan çalışmalar da, mutlaka kurutma cihazı kullanılması gereklidir.

Bu ıslanmış alanlar kurutulması için kurutma cihazına ihtiyaç duyulmaktadır.

Eğer kullanılmadığı takdirde, bir müddet sonra oluşacak olan nem ilerleyen zamanda yerini küflü, rutubetli ortama bırakmış olacaktır.

Islak inşaat kurutma işlemi sadece yeni inşaat yapımında olmamakla beraber daha sonrasında da bu gibi sorunlar görülmektedir.

Ve mutlaka önlem alınıp bir an önce kurutma işlemi sağlanmalıdır.

İnşaat firmaları yapmış oldukları inşaatların bir an önce hızlı hareket ederek bitirilmesini ister, çünkü insanlara bu projeleri zamanında yetiştirmek ve bir an önce teslim etmek isterler.

Ama bazı inşaat firmaları da neden ise doğal kurutma yönetimi ile hareket etmektedirler.

Peki bu doğal kuruma sürecinde özellikle kış aylarında yapılan inşaatlar havanın ısı değeri düşük olmasıyla hiçbir işe yaramayacağı gibi, oluşacağı rutubet ile daha çok sorunlara yönelmiş olacaklardır.

Bu sefer rutubetli inşaat kurutma işlemi yapılmak zorunda kalınacak olup, extra maliyet yaratacaktır ve diğer çalışmalar için zaman kaybı yaşatacaktır.  

Son derece zahmetli olsa bile nemli inşaat kurutma, günümüzdeki profesyonel olarak imalatı yapılmış olan inşaat kurutma cihazı sizin imdadınıza yetişmiş olacaktır.

İnşaat yapımında hızlı ve seri hareket edilmesi için mutlaka bu gibi sorunlara zamanında cevap verilmeli ve önlem alınmalı daha sonrasında ise kullanılan inşaat malzemelerinede zarar verecektir.

Uzman ekibimiz ve profesyonel kurutma cihazlarımız ile sizlere kalite ve seri bir şekilde ıslak ve kurutulması mecburi alanlarınızda yanınızda olmak ve kurutma hizmeti vermek isteriz.

Kurutma cihazı veya cihazlarını satın olarak da kurutma yapabilirsiniz ama bu sefer size çok maliyet yaratmış olmakla beraber projenizin fiyatını da bu gibi cihaz masrafıyla şişirmiş olacaksınız.

İşte burada biz devreye girerek kiralık inşaat kurutma cihazı temin ederek fazla bir maliyet yaratmadan, günlük, haftalık ya da aylık olarak uygun fiyatlarla kurutma cihazı kiralaması yapabilirsiniz.

Kiralık kurutma cihazı fiyatlarımızı ve ön yapılacak olan keşif sürecinde kullanılan alan büyüklüğüne göre kaç adet kurutma cihazı ve tutacak olan fiyatlandırma size teklif olarak sunulacaktır.

Peki keşif ücreti var mı? keşif zaten vereceğimiz kurutma hizmetinin bir ön çalışma süreci olup extra keşif ücretlendirilmesi yapmıyoruz.

Bölgesel olarak hizmet verdiğimiz il ve ilçeler arasında ilk olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve diğer il ve ilçelerini kapsamaktadır.

Keşif süreci ilk 24 saat içinde yapılır, tekrar belirtmek istiyoruz, hiçbir ücret alınmadan, ve size gerekli olan teklif sunulur.

Bizi tercih etmeniz ile en doğru seçimi yapmış olacaksınız, "Nemtek inşaat nem kurutma hizmetleri" olarak daima müşterilerimiz velinimetimizdir.

Aşağıdaki irtibat numaramız dan kiralama hakkında bilgi ve keşif isteği alabilirsiniz.

#inşaatkurutmacihazı #kiralıkinşaatkurutmacihazı #inşaatkurutma #inşaatnemkurutma

İnşaat Kurutma Cihazı

Nemtek İnşaat Nem Alma Kurutma Firması

Bize ulaşın :  0530 959 93 30