Kocaeli Şap Kurutma Firması

Kocaeli Şap Kurutma Firması

Kocaeli şap kurutma firması vermiş olduğu şap nemi kurutma hizmetini kurutma cihazlarının üstün çalışmaları ile gerçekleştirmektedir.

Şap kurutma firması Kocaeli şehri haricinde, İzmit, Körfez, Karamürsel, Kartepe, Derince, Darıca ve Baş iskele ilçelerinde faaliyet göstermekte ve şap nemi kurutma cihazı satış ve kiralamasını gerçekleştirmektedir.

Kocaeli şap nem kurutma firması her türlü alanın kapasitesine uygun kurutma cihazları ile şap atılan alanı hızlı ve kontrollü bir şekilde kurutmakta ve bu kurutma işlemi sonrasında ortamda nemlenme ve rutubetlenme gibi istenmeyen olaylar ile karşılaşma ihtimalini tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Şap uygulaması zeminin çok daha düz, sağlıklı ve pürüzsüz olmasını sağlayan bir uygulamalıdır.

Şap uygulaması hemen hemen tüm binalarda yapılmakla birlikte özellikle hastanelerin zemini, kapalı spor salonlarının zemini ve kapalı otoparkların zemini yapılırken parlaması, güzel ve pürüzsüz bir şekilde görünmesini sağlamaktadır.

Ancak şap atma işlemi tek başına tüm bu durumların sağlanmasına yeterli olmamaktadır.

Düz, parlak ve pürüzsüz bir zemine kavuşabilmek için şap atma işlemi sonrasında vakit kaybedilmeden şap kurutma işlemine geçilmelidir.

Bu özelliklere sahip bir zemin ancak doğru bir şap kurutma işleminden sonra elde edilebilinecektir.

Şap kurutma işleminin önemli olmasının birden fazla nedeni mevcuttur.

Bu nedenlerin en başında şap atılan alanın altında kalan beton zemine şapın nemi işlemeden kurutulmalıdır ki şap ile güzel ve pürüzsüz bir beton zemin elde etmek isterken bir anda mevcut olan betonun formunun kaybedilmesine sebebiyet verilebilir.

Bu durumun dışında şap atılmış bir alanın üzerine uygulanacak olan diğer materyal ve malzemeler kurutulmayan bir şapa uygulanmamalıdır.

Eğer uygulanırsa malzemeler ve materyaller işlevlerini yerine getiremeyecek ve deformasyona uğrayarak istenmeyen ve hoş olmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Firmamızdan satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz kurutma cihazlarımız şap üzerinde bulunan neme sıcak hava üfleyerek kurutma işlemini gerçekleştirmektedir.

Şap üzerinde bulunan nem sıcak havanın etkisi ile tamamen suya dönüşmekte ve bu su cihazın deposunda hapsedilmektedir.

Her kurutma cihazının deposunun kapasitesi farklıdır. Cihazlar depolarının hacimleri ile değerlendirilmekte ve bu değerlendirme kurutma yapılacak alanın büyüklüğü ile eş değer olmak durumundadır.

Cihazların deposu tamamen dolduğunda cihaz kendisini kapatmakta ve çalışmayı durdurmaktadır. Bu sebeple eğer kurutma işlemi yapılacak alan büyük ise kurutma cihazının deposunun bu doğrultuda büyük olması gerekmektedir.

Firmamızda bulunan cihazların tamamında bu depoların dolmasını engelleyebilecek bir düzenek bulunmaktadır. Bu düzenek sayesinde cihaz kendisini hiç kapatmadan sürekli çalışabilmektedir.

Cihazın depo bölümünde bulunan bir çıkış noktasına bağlanacak olan tahliye hortumu ile toplanan nem dışarıya atılmakta ve depoda biriktirilmemektedir.

Şap nem kurutma firması Kocaeli ilinde özellikle gelişen sanayi sitelerinde ve fabrikalarda gerçekleştirdiği şap nemi kurutma çalışmalarında son derece başarılı sonuçlar elde etmiş ve bu sayede Kocaeli’nde bulunan inşaat firmaları tarafından sıkça tercih edilen kurutma firmalarının başında gelmektedir.

Firmamızın bu denli çalışılmak istenen bir firma olmasının altında yatan birkaç önemli gerçek bulunmaktadır.

Bu gerçeklerin içerisinde en önemlisi bünyemizde bulundurduğumuz kurutma cihazlarımızın teknolojik anlamda donanımlı ve iş bitiriciliği yüksek olan cihazlar olmasıdır.

Bir diğer gerçek ise müşteri memnuniyeti anlayışına sahip olan firmamız aracılığı ile kurutma cihazı temini yapmak için bağlantıya geçtiğinizde cihaz adresinize kadar teslim edilmekte ve şap kurutma işlemi tamamlanıncaya kadar her türlü desteğin sağlanmasıdır.

Kocaeli şap kurutma firması olarak şap kurutma işlemleri sonrasında kesinlikle vakit kaybetmeden kurutma cihazı kullanarak şap nemini kurutmanızı tavsiye etmekteyiz.

Kurutulmayan ya da kurutulmakta geç kalınan şap nemi hem şapın formunu bulmasına engel olmakta hem de şap atılan alanın altında bulunan betona zamanla şapın üzerindeki nemin işlemesine sebep olarak betonun da formunu kaybetmesine ve tüm zeminde çok kısa süre içerisinde rutubetlenme sorununun yaşanmasına neden olmaktadır.

Kocaeli şap nemi kurutma firması aracılığı ile gerçekleştireceğiniz kurutma işlemleri sonrasında gerek şapınızda gerekse şapınızı attığınız beton zeminde hiçbir şekilde nemlenme ve rutubetlenme sorunu yaşayamayacağınızı,

aynı zamanda şap üzerine uygulamak istediğiniz diğer uygulamaları sorunsuz bir şekilde uygulayabileceğinizin garantisi vermekteyiz.

Kocaeli şap kurutma firması olarak böyle bir garantiyi verebilmemizin altındaki tek sır kurutma cihazlarımızın sahip oldukları teknoloji ve onlara olan güvenimizdir.

Firma olarak cihazlarımızı satın aldıktan ya da kiraladıktan sonra yaşayacağınız her türlü sorunu bizimle paylaşmanız halinde her türlü servis hizmeti, personel desteği ve gerektiğinde cihaz değişimi tarafımızca yapılacak ve şap nemi kurutma işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanması sağlanacaktır.