İnşaat Nem Kurutma

İnşaat Nem Kurutma

İnşaat nem kurutma işleminin, bina yapımı aşamasında mutlaka nem alma cihazlarıyla hızlıca yapılması gerekmektedir.

Doğal yöntemlerle kurutma işlemini gerçekleştirmeyi beklemek meşakkatli bir durum oluşturacaktır.

Çünkü bir inşaat, doğal yöntemlerle kurumaya bırakılırsa, yaklaşık üç yıl gibi uzun bir süreyi kapsayabilir.

Bu da hem size oluşturacağı maliyetin yüksek olması, hem de müşterinize çok uzun vadede işi teslim etme durumunu ortaya çıkardığı için, doğal kurutma yöntemi çok da tavsiye ettiğimiz bir metot değildir.

Firmamız nem kurutma işlemlerinde işinde uzmanlaşmış ve ileri teknoloji destekli nem alma cihazlarıyla sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

İnşaat sektöründe, zaman çok önemlidir. İşte burada inşaat nemi kurutma işleminin yapılma şekli, zamanın ne kadar uzun veya kısa olabileceğini belirlemede kilit noktadır.

Siz eğer müşterinize işinizi zamanında teslim etmezseniz, müşterinizi kızdırabilir ve kaybedebilirsiniz.

Bu yüzden bina yapımı sırasında, iyi bir sistem ve planlama gerekir.

Binanın yapım aşamalarının düzenli olması, en ufak bir vakit kaybına yönelik aksaklıkların oluşmamasına özen göstermek gerekir.

Bu hususta kullanılacak teknik cihazların varlığı da önem teşkil eder. Firmamız bu konuda sizlere ihtiyacınız olan desteği fazlasıyla vermeye hazırdır. 

İşinizi zamanında ve uygun şartlarda teslim edebilmeniz için sizlere büyük bir katkı sağlayacağından emin olabilirsiniz.

Türkiye’de daha önce inşaat nem alma kurutma işlemi tam anlamıyla bilinmediğinden, ısıtıcılar ile kurutma yapılmakta idi.

Fakat ısıtıcılar ile yapılan kurutma işlemi, malzemeyi hızlı bir kurutmaya maruz bıraktığından, şapın ilk bir – iki santimlik yüzeyi çok kısa sürede kuruyup, şapın alt bölümü ıslak kalıyordu.

Bu nem zamanla dışarıya bırakıldığından, parke kabarması, duvar diplerinde boya kabarması gibi problemleri beraberinde getiriyordu. Bu aynı zamanda çeşitli sağlık problemlerine de yol açmaktaydı.

Firmamız, ileriye dönük kalıcı sorunların yaşanmaması için, yüksek bir performans ile çalışmış ve inşaat nemi alma kurutma konularında kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Hizmetinize sunduğumuz, üstün teknoloji destekli kurutma cihazlar sayesinde, inşaat malzemesi içerisindeki gereğinden fazla bulunan su miktarını büyük bir kolaylıkla yok etmektedir.

Bu cihazlar, yeni inşaatın aşırı su içermesinden dolayı terlemesini de önleyerek, istenmeyen rutubeti dışarıya atar.

Bina, yapım aşamasında kurutulduğu takdirde, insanlar sağlıklı ve nemsiz bir alanda yaşar, küf, rutubet ve bakteri gibi sağlık açısından zararlı olan maddelerden de kurtulmuş olur.

Islak inşaat nem kurutma işleminin birçok faydasından da söz edebiliriz.

Bu işlemden sağlıklı bir sonuç alabilmek için, binadaki nem hasar tespitinin yapılması, nemin başladığı ve dağıldığı bölgelerin tespit edilmesi gerekir.

Rutubet nedeniyle oluşan ve insan sağlığına zarar veren mikroorganizmalar temizlenmiş olur ve binaların ömrü uzar.

İnşaat tamamlandıktan sonra, ilk beş yılda yüzde üç yüze varan ısıtma tasarrufu sağlar.

Hiçbir dezavantajı bulunmayan inşaat nem kurutma işlemi için kullanılan bu cihazlar, evlerde, depolarda, kapalı yüzme havuzlarında, seralarda, kısacası betonarme yapıların hepsinde kullanılır.

#inşaatnemkurutma #inşaatnemikurutma #inşaatnemalmakurutma #ıslakinşaatnemkurutma

İnşaat nem kurutma ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için firmamızı arayarak bilgi alabilirisiniz.

İNŞAAT NEM KURUTMA