İzmir Şap Kurutma Hizmeti

İzmir şap kurutma hizmeti veren firmamız şap kurutma için kullanılması gerekli olan şap nem alma kurutma cihazları satışı ve kiralamasını uygun fiyatları mevcut

İzmir Şap Kurutma Hizmeti

İzmir şap kurutma hizmeti veren firmamız şap kurutma için kullanılması gerekli olan şap nem alma kurutma cihazları satışı ve kiralamasını uygun fiyatlar ile yapmaktadır.

İzmir şap kurutma firması olarak müşteri memnuniyeti ve şap kurutma işleminin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için siz değerli müşterilerimize her türlü donanım ve uygulama desteğini sunmaktayız.

Şap kurutma hizmeti İzmir şehir merkezi başta olmak üzere, Balçova, Bornova, Narlıdere, Karşıyaka, Çiğli, Gaziemir, Karabağlar, Torbalı, Aliağa, Menemen, Ödemiş, Selçuk ve Çeşme ilçelerinde de kurutma cihazı temini, satışı ve kiralamasını yapıyoruz.

İnşaat firmalarına cihaz sağlamakta ve inşaatlarda şap kurutma hizmetlerinin çok daha sağlıklı ve hızlı olmasını sağlamaktadır.

Şap malzemesi genel anlamda inşaatlarda zemine uygulanan bir malzeme olup mutlaka bazı bölümler için mutlak bir şap uygulamadır.

Bu malzeme sıvı bir malzeme olmakla birlikte gerektiği şekilde kurutulduğunda zemine düzgünlük ve pürüzsüzlük ile görsel açıdan da parlaklık sağlamaktadır.

Beton zeminin üzerinde şap uygulaması yapılmadan, laminant parke, seramik taş ya da epoksi tarzında malzemelerin uygulanması söz konusu olmamaktadır.

Bu yüzden öncelikle şap atım işlemi gerçekleştirilmeli ve hemen arkasından kesinlikle hiç vakit kaybedilmeden kurutma cihazı çalıştırılmalı.

Zemine atılan şap kurutulmalı ve zemin ile arasında nemlenme ihtimali kalmayıncaya kadar bu kurutma işlemine devam edilmelidir.

Şap kurutma işlemi kurutma cihazları tarafından kesinlikle yüzeysel yapılmamaktadır.

İlk bakışta bu sıcak hava ancak şapı yüzeysel olarak kuruttuğu düşünülse de cihazın zamanla derinliklere inen nemi de kuruttuğu görüldüğünde ve şap dökülen alanın üzerine her türlü uygulama yapılabilir.

Tüm bu işlemler haftalar ya da aylar değil sadece günler sürdüğünde inşaatların farklı işleri tamamlanmaya çalıştığını gören tüm müşterilerimiz kurutma cihazının performansı sayesinde inşaat teslim süresi çok daha kısalmaktadır.

Şap kurutma cihazları çok geniş alanları bile çok kısa süre içerisinde kurutabilmektedirler.

Cihazlar bu özelliklerini hiç ara vermeden çalışabilme özellikleri ile güçlü motorları ve geniş hava menfezleri ile gerçekleştirmektedirler.

Hiçbir elektrikli ısıtıcı cihaz beton zemin üzerine atılmış olan bir şapı bu kadar kısa süre içerisinde kurutabilme yeteneğine sahip değildir.

Çünkü diğer ısıtıcı cihazların hepsi sadece şap atılmış alanın üst kısmını kurutmakta ve betona yakın kısmı kurumayan şapın altında kalan nem zamanla yüzeye çıkmakta ve önce şapın kendisine sonrasında ise atıldığı beton zemine zarar verebilmektedir.

Kurutma cihazının kullanımında dikkat edilmesi gereken bir başka husus ise kurutma yapılacak olan alana kurutma cihazının ortalama bir uzaklıkta konumlandırılması gerekliliğidir.

Genel adı nem kurutma cihazlarımızın tamamı 100 metre uzaklıkta olsa bile kurutma işlemini çok kolay gerçekleştirebilmektedir.

Şap nem alma işlemini çok yakından gerçekleştirmek istenmeyen olayların ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

İzmir şap kurutma hizmeti veren firma olarak şap atılan her alan için mutlaka şap kurutma cihazı kullanılması gerekli ve tüm alanı kurutabilmesi için doğru konumlandırması yapılmalıdır.

Cihaz doğru konumlandırılmadığı durumlarda şap atılan alan yeteri kadar kurutulamadığından dolayı bu kez de beton zemin zarar görecek ve şap atılanın üzerine herhangi bir uygulama gerçekleştirmek mümkün olmayacaktır.

Firmamız ile irtibata geçerek doğru cihazı ve gerekli olan tüm bilgilendirmeyi ve doğru kurutma cihazı tavsiyesi sizlere vereceğiz.

#izmirşapkurutmahizmeti #şapkurutmahizmeti #şapkurutma #şapkurutmahizmetiizmir #şapkurutmacihazı